Опитування громади міста Такома 2026 року Мова: Українська - Українська Русский - Російська 한국어 - Корейська Українська - Українська English - Англійська Español - Іспанська Khmer - Кхмерська Tagalog - тагальська Tiếng Việt - В'єтнамська за замовчуванням Уявлення про Такому idbkp { if(is_empty(self.NAOK),SAVEDID,self.NAOK) } { if(is_empty(self.NAOK),SAVEDID,self.NAOK) } IPGL Дані про місцезнаходження з IP-адреси: IP-адреса Країна Регіон Місто Широта Довгота Поштовий індекс Часовий пояс Q1 Враження від Такоми . Будь ласка, оцініть свою задоволеність кожним із наведених нижче пунктів. Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 1. Загальний вигляд Такоми Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 2. Загальний вигляд Такоми Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 3. Загальна якість життя в Такомі Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 4. Загальна якість послуг, що надаються містом Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 5. Загальна вартість, яку ви отримуєте за свої міські податки та збори Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 6. Наскільки добре ваша громада керує зростанням Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 7. Чи відчуваєте ви себе частиною громади Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 8. Загальний доступ до предметів першої необхідності, таких як продуктові магазини та школи Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді Q2 Задоволеність Tacoma . Будь ласка, оцініть свою задоволеність кожним із наведених нижче пунктів. Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 01. Безпека транспорту в Такомі Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 02. Зусилля щодо зменшення зміни клімату в Такомі Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 03. Зручність подорожей на велосипеді в Такомі Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 04. Легкість ходьби у вашому районі Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 05. Ризики для здоров'я, пов'язані з димом від лісових пожеж та/або екстремальною спекою в Такомі Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 06. Якість води в затоці П'юджет-Саунд впливає на її місцеві рослини та тварин, включаючи лосося, косаток та молюсків. Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 07. Доступ до недорогих продуктів харчування Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 08. Рівень доступу до програм чи досвіду, пов’язаних з мистецтвом, культурою, наукою та/або спадщиною, у громаді Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 09. Близькість до життєво важливих послуг, таких як школи та парки Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 10. Доступ до місцевих підприємств, таких як магазини та ресторани Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 11. Загальна якість послуг публічних бібліотек у Такомі Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 12. Доступ до публічних бібліотек Такоми Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді Q3 Громадська безпека та правоохоронні органи . Будь ласка, оцініть вашу загальну задоволеність цими категоріями послуг, що надаються містом Такома. Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 01. Поліцейський патруль Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 02. Зусилля поліції у вашій громаді щодо запобігання злочинам Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 03. Поліцейські розслідування Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 04. Програми залучення поліції до громадськості Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 05. Як швидко поліція реагує на надзвичайні ситуації Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 06. Забезпечення виконання місцевих кодексів та постанов Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 07. Загальна якість поліцейських послуг Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 08. Реагування на вогні та їх гасіння Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 09. Як швидко персонал служб екстреної медичної допомоги реагує на надзвичайні ситуації Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 10. Як швидко персонал пожежних служб реагує на надзвичайні ситуації Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 11. Загальна якість надання невідкладної медичної допомоги Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді 12. Загальна якість пожежних служб Дуже задоволений Задоволений Нейтральний Незадоволений Дуже незадоволений Не знаю Немає відповіді Q4 Які ТРИ послуги, перелічені у питанні 3, на вашу думку, є НАЙВАЖЛИВІШИМИ для міста? 1-й: Будь ласка, оберіть ... 01. Поліцейський патруль 02. Зусилля поліції у вашій громаді щодо запобігання злочинам 03. Поліцейські розслідування 04. Програми залучення поліції до громадськості 05. Як швидко поліція реагує на надзвичайні ситуації 06. Забезпечення виконання місцевих кодексів та постанов 07. Загальна якість поліцейських послуг 08. Реагування на вогні та їх гасіння 09. Як швидко персонал служб екстреної медичної допомоги реагує на надзвичайні ситуації 10. Як швидко персонал пожежних служб реагує на надзвичайні ситуації 11. Загальна якість надання невідкладної медичної допомоги 12. Загальна якість пожежних служб 99. Жоден 2-й: Будь ласка, оберіть ... 01. Поліцейський патруль 02. Зусилля поліції у вашій громаді щодо запобігання злочинам 03. Поліцейські розслідування 04. Програми залучення поліції до громадськості 05. Як швидко поліція реагує на надзвичайні ситуації 06. Забезпечення виконання місцевих кодексів та постанов 07. Загальна якість поліцейських послуг 08. Реагування на вогні та їх гасіння 09. Як швидко персонал служб екстреної медичної допомоги реагує на надзвичайні ситуації 10. Як швидко персонал пожежних служб реагує на надзвичайні ситуації 11. Загальна якість надання невідкладної медичної допомоги 12. Загальна якість пожежних служб 99. Жоден 3-тє: Будь ласка, оберіть ... 01. Поліцейський патруль 02. Зусилля поліції у вашій громаді щодо запобігання злочинам 03. Поліцейські розслідування 04. Програми залучення поліції до громадськості 05. Як швидко поліція реагує на надзвичайні ситуації 06. Забезпечення виконання місцевих кодексів та постанов 07. Загальна якість поліцейських послуг 08. Реагування на вогні та їх гасіння 09. Як швидко персонал служб екстреної медичної допомоги реагує на надзвичайні ситуації 10. Як швидко персонал пожежних служб реагує на надзвичайні ситуації 11. Загальна якість надання невідкладної медичної допомоги 12. Загальна якість пожежних служб 99. Жоден Назад Далі Продовжити пізніше Будь ласка, підтвердьте, що хочете очистити свою відповідь. Вийти та очистити опитування Продовжити пізніше Вийти та очистити опитування